Майстер-клас по розпису імбирних пряників


25 квітня для членів клубу «Сучасник», учнів 9Б та 9В класів Пирятинського ліцею  в Центрі громадського діалогу відбувся майстер-клас по розпису імбирних пряників, присвячений світлому святу Пасхи.
Бібліотекар, Алла Кабушка, запропонувала учням  навчитися розписувати імбирні пряники. А щоб навчитися робити це як слід, попросила дати майстер-клас майстриню – Вікторію Мишко. Пані Вікторія займається цим видом мистецтва уже не один рік. І цим вона щедро ділиться з молоддю.
Майстриня підготувала для кожного учня робоче особисте місце і все, що потрібно для роботи.
Гарний розписний пряник, це не лише смаколик до чаю, але й чудовий  подарунок до прийдешніх свят для друзів і близьких. Абсолютно всі люди, незалежно від віку, сфери діяльності і художніх навичок, великі і маленькі, серйозні і веселі, і навіть ті, хто переконані,  що малювати не вміють беручи до рук ароматний пряник і пакетики з різнокольоровими фарбами створюють справжні шедеври.
Учні вперше спробували себе у цій справі, дуже хвилювалися і боялися, що в них нічого не вийде. Але розпис пряника вийшов у кожного. По закінченню роботи кожен учень мав можливість залишити на згадку розписаний імбирний пряник, як перший свій досвід.
Учні,  вчителі та Пирятинська центральна районна бібліотека  вдячні пані Вікторії за чудовий майстер-клас. Всі зі своїми виробами сфотографувалися на згадку.



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Книжкові новинки для кожної дитинки

Герої сьогодення Небесна Сотня

Небесна Сотня – герої нашого часу